субота, 10. април 2010.

HOTELI

Otvoren hotel "Il Sole" u Beranama

Dugogodišnja ''hotelijerska kriza'' u Beranama okončana je otvaranjem ekskluzivnog hotela ''Il Sole'' (4 zvjezdice), prvog ugostiteljskog objekta značajnijih kapaciteta od kada je propala privatizacija ovdašnjeg hotelsko-turističkog preduzeća i zatvoreni neki najznačajniji i najveći ugostiteljski objekti.
Kapacitet ovog novog beranskog hotela je 56 kreveta u svim vrstama soba, a hotel raspolaže i drugim pratećim sadržajima, neophodnim za ugodan boravak gostiju i kongresni turizam. Moderna biznis sala ima 40 mjesta i u njoj je već organizovano nekoliko naučnih skupova i seminara. Hotel ima i teretanu, saunu, prostoriju za masažu, uslužni servis i zatvoreni parking .Berane je već pet godina bez hotela značajnijih kapaciteta i sva hotelijerska ponuda bila je svedena na dva lijepa ali mala privatna hotela sa po desetak-petnaest kreveta.
Prvi put poslije mnogo godina u Beranama se odmaraju neke sportske ekipe, organizuju seminari i kongresi. Hotel je dobro pozicioniran, jer se nalazi samo 500 metara od centra grada i blizu je svih značajnijih gradskih znamenitosti.




Hotel Berane nalazi se u Beranima na samoj obali reke Lim. Raspolaže smeštajnim kapacitetom od 70 kreveta u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, restoranom, salonima, aperitiv barom, TV salom i kafanom.
Hotel se nalazi u najužem poslovnom i kulturnom centru grada na putu od autobuske stanice prema šetalištu, u ulici Mitropolita Pajsija bb. Kategorisan je sa 3 zvezdice. Idealan je za boravak, jer se nalazi u neposrednoj blizini svih najvažnijih i najatraktivnijih turističkih i poslovnih znamenitosti. Sobe su ure?ene i opremljene za odmor i relaksaciju, kako za poslovne ljude tako i za turiste. Lokacija hotela omogućava odličnu povezanost sa svim dijelovima grada. Restoran, sala za sastanke, parking sa video nadzorom, svakako su preporuka korisnicima naših usluga.

U hotelu “S” vas očekuju komfor i ljubazno osoblje, koje će vaš boravak u Beranama učiniti prijatnijim. U prijatnom ambijentu našeg restorana možete se ugostiti svim vrstama jela, a preporučujemo jela iz nacionalne kuhinje.

Možete doći na dnevni odmor ili noćenje. Vaši prijatelji su naši dragi gosti. Ako ste stranac pomoći ćemo vam da završite posao i prona?ete sve što vam je potrebno u našem gradu i zemlji.

Нема коментара:

Постави коментар